Registratie

Alle velden met een * zijn verplicht.
Uw informatie
Algemene Voorwaarden

Welkom op De Uitspanning.
Door gebruik te maken van of toegang nemen tot een deel van deze services, dan stemt U in met alle van toepassing zijnde algemene voorwaarden en alle andere operationele regels, beleidsregels en procedures die van tijd tot tijd zullen worden gepubliceerd op de website De Uitspanning. Als U niet instemt met deze voorwaarden, regels, beleidsregels of procedures, maak dan geen gebruik van en neem geen toegang tot deze services. De Uitspanning behoud zicht het recht voor, om éénzijdig, op elk tijdstip, de Algemene Voorwaarden te wijzigen of te vervangen.

 1. UW REGISTRATIE VERPLICHTINGEN

  Om een geregistreerde gebruiker te worden van deze Services, stemt U in met: (a)verstrek correcte, actuele en complete informatie over uzelf zoals gevraagd door het Site registratie formulier (de "Registratie Gegevens"). Als u informatie verstrekt die niet waar, niet secuur, niet actueel of incompleet is, of De Uitspanning heeft redelijke gronden om aan te nemen dat de aangeleverde informatie niet waar, niet secuur, niet actueel of incompleet is, dan heeft De Uitspanning het recht om al uw registraties op te schorten of te beëindigen en toegang te weigeren van uw huidige of toekomstige gebruik tot alle Services (een gedeelte hiervan). De Uitspanning draagt de zorg voor de veiligheid en privacy van al zijn gebruikers, vooral van kinderen. Om deze reden moet U minstens 18 jaar oud zijn, of de wettelijke leeftijd hebben bereikt voor het gerechtsgebied, als deze een oudere leeftijd voorschrijft, waar U zich bevind, om te registreren voor een evenement.

 2. PRIVACY

  Elke informatiem die U indient en verstrekt aan deze Services kunnen publiekelijk toegankelijk zijn. U moet zelf zorgen voor het beschermen van privé informatie of informatie die belangrijk voor U is. De Uitspanning is niet verantwoordelijk voor het beschermen van dergelijke informatie en is niet aansprakelijk voor het beschermen van privacy van elektronische mail of andere informatie overgedragen via Internet of enig ander netwerk dat U gebruikt. Bent U zich er alstublieft van bewust dat als U besluit om persoonlijk identificeerbare informatie te openbaren op deze Services dat deze informatie publiek beschikbaar kan komen. De Uitspanning zal niet controleren en zal niet verantwoordelijk zijn voor de handelingen van U of elke andere gebruiker (zoals Organisatoren, Kopers, of niet-Organisatoren of anderen) van deze Service.

 3. ACCEPTATIE VAN VOORWAARDEN

  U heeft de Algemene Voorwaarden in zijn geheel gelezen en U begrijpt wat U heeft gelezen.
  U stemt in dat U zich houdt aan de Algemene Voorwaarden opgesteld voor deze website.

Annuleren

Powered by iCagenda

CAFE Uitspanning CAFE Uitspanning
Een drankje aan de bar, een spelletje darts, lekker bijkletsen met vrienden en vriendinnen. De Uitspanning is vooral ook gewoon een supergezellig café.
More detail
CLUB Uitspanning CLUB Uitspanning
Regelmatig veranderd De Uitspanning op een vrijdag- of zaterdagavond in CLUB Uitspanning, een bruisend uitgaans-event.
More detail
Uitspanning FEESTZAAL Uitspanning FEESTZAAL
De feestzaal van De Uitspanning biedt volop ruimte voor wie iets te vieren heeft met familie, vrienden of bedrijf. Flexibel in te delen voor elk feestje.
More detail

Openingstijden

maandag15:00 - 01:00 uur
dinsdagGesloten
woensdag15:00 - 01:00 uur
donderdag15:00 - 01:00 uur
vrijdag14:00 - 02:00 uur
zaterdag14:00 - 02:00 uur
zondag15:00 - 22:00 uur

Doormanplein 7
2992 BC Barendrecht
0180 617 909
uitgaan@deuitspanning.nl