Meteen naar de content

Volg je ons al?

Uitspanning Feestzaal

De feestzaal van De Uitspanning biedt volop ruimte voor wie iets te vieren heeft met familie, vrienden of bedrijf. Flexibel in te delen voor elk feestje.

Huur de perfecte zaal voor jouw feest
Wil je een zaal huren voor een bruiloft, bedrijfsfeest of om een jubileum te vieren? Of wil je een vrijgezellenparty organiseren met een themafeest, een dansfeest om een verjaardag te vieren? Ben je op zoek naar een geschikte ruimte voor je kraamfeest of familiereünie? Dan is de feestzaal van De Uistpanning een perfecte locatie. De zaal naast het café heeft een eigen ingang en garderobe, heeft twee bars en is te splitsen al naar gelang het aantal verwachte gasten, tot wel 300 personen. Dat wil zeggen dat het ook in minder grote settings een hele geschikte ruimte is.

Uitstekende plek voor zakelijke bijeenkomsten
De term feestzaal gaat niet op als het gaat om zakelijke bijeenkomsten, maar met een podium, geluidsinstallatie en meerdere flatscreens biedt de ruimte ook alle gelegenheid voor vergaderineng of bedrijfspresentaties. Natuurlijk is er ook wifi zodat er gebruik gemaakt kan worden van het internet.

Altijd de juiste ambiance
Met een uitgebreid lichtplan en de mogelijkheid de juiste muziek af te spelen, is in de zaal voor elke gelegenheid altijd de juiste ambiance te creëren. Van volijk en uitbundig dansfeest tot espectvolle en ingetogen condoleance borrel. De zaal is in principe alleen te huren mét catering, al je wensen zijn verder bespreekbaar en in te vullen naar het beschikbare budget.

Interesse in het huren van de zaal? Stuur een mail of bel direct met gastheer Arend Bakker: 0653163124
(het is niet mogelijk de zaal te huren met eigen catering)